Over Borgers&Straathof

Marc Borgers.

Marc Borgers is een data driven marketing professional en help bedrijven met de transformatie naar data gedreven gepersonaliseerde marketing en het daarmee op- en uitbouwen van klantrelaties.  Dat vindt plaats op het snijvlak van sales, marketing, communicatie, data, crm en marketing technology. Als adviseur, project- of programmamanager, product owner of als interim leidinggevende.

Dat doet hij op een persoonlijke coachende wijze. Na het gezamenlijk vaststellen van de doelen, strategie en aanpak begeleid ik mijn klanten bij implementatie met als doel een structurele borging van een nieuwe klantgerichte wijze van werken en/of communiceren. Opdrachtgevers karakteriseren mij hierbij als betrouwbaar, resultaatgericht, een verbinder, deskundig en inspirerend. Niet alleen denken maar ook doen. Marc is een goede gesprekspartner op zowel als operationeel als directieniveau. Gelukkig wordt mijn aanpak gewaardeerd en maken veel bedrijven van mijn diensten gebruik (zie werkervaring).

Hij heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Marc is o.a. managing director geweest van 2 bureaus: RapidSugar en Veritate. Tevens is hij docent bij Beeckestijn Business School en jurylid van de DDMA e-mailmarketing awards. Hij woont in Haarlem, is getrouwd en heeft drie kinderen.

Michael Straathof.

Michael adviseert al ruim 13 jaar organisaties op het gebied van eCRM en persoonlijke interactieve communicatie. Bij bedrijven als KLM en KPN heeft hij vele dialoog en e-mailmarketing optimalisatie trajecten geïmplementeerd. Michael heeft een achtergrond in databased marketing, bij o.a. RapidSugar, Experian (Cheetahmail) en Atos Origin CRM & eBusiness.

Naast bovenstaande interim activiteiten zijn zij beiden als aandeelhouder betrokken bij:

  • 100%EMAIL : Je eigen e-mailmarketingafdeling maar alleen als je het nodig hebt. Een software onafhankelijk e-mailmarketing bureau. 100procentemail.com
  • 100%MarketingAutomation: Je eigen marketing automation afdeling maar alleen als je het nodig hebt.100procentmarketingautomation.com