Over Borgers&Straathof

Michael Straathof en Marc Borgers zijn Borgers&Straathof gestart omdat er eigenlijk geen enkel onafhankelijk adviesbureau is op het gebied van dialogue of e-mailmarketing. Wij verkopen geen e-mailmarketing of crm software, maar helpen je je klanten effectiever te benaderen. Dat kan in samenwerking met je huidige leverancier. Of niet, wat jij wilt.
Het effect van data driven marketing kan bijna altijd worden verhoogd door de communicatie persoonlijker en relevanter te maken. E-mail speelt hierin een belangrijke rol.  Wij helpen je graag met het optimalisatieproces.

Meer informatie over de oprichters:

  • Marc Borgers. Marc is schrijver van het boek ’succesvolle e-mailmarketing’ en is al jaren actief als marketing adviseur via MB Marketing.  Hij is tevens erelid van de Nederlandse emailmarketing associatie. Marc heeft diverse bedrijven geholpen bij de het invoeren van en het optimaliseren van dialogue/email marketing en is oa. (interim) directeur geweest van RapidSugar en Veritate. Met zijn achtergrond als bedrijfskundige en marketing adviseur kijkt hij met een brede frisse blik naar alle aspecten die relevant zijn bij het uitbouwen van klantrelaties.
  • Michael Straathof. Michael adviseert al ruim 13 jaar organisaties op het gebied van eCRM en persoonlijke interactieve communicatie. Bij bedrijven als KLM en KPN heeft hij vele dialoog en e-mailmarketing optimalisatie trajecten geïmplementeerd.  Hij is tevens voorzitter van de DDMA Email Council. Michael heeft een achtergrond in databased marketing, bij o.a. RapidSugar, Experian (Cheetahmail) en Atos Origin CRM & eBusiness.